2. Gevangen – Paleis


Gevangen

Na de dollemansrit waarbij mijn zuster en ik in zeer beperkte bewegingsvrijheid werden getransporteerd arriveerden we in een vooroorlogs pand waar, hoe zal ik het beleefd zeggen, het schilderswezen nog een aardige duit aan zou kunnen verdienen. Onder andere. We werden achter slot en grendel vast gehouden in een kamer die weliswaar vol met aantrekkelijk speelgoed stond, maar waar vooralsnog geen paarden of kippen werden gehouden.

Achter de gesloten en beveiligde uitgang zag ik echter mogelijkheden om te ontsnappen. De gevangenbewaarders hadden me echter meteen door en troffen terstond maatregelen om dit plan in de kiem te smoren. De uitgang wordt nu permanent door een haast onzichtbaar energieveld afgesloten en lijkt ondoordringbaar. Zelfs vliegen en andere insecten komen er niet door. Alleen zij met een speciale kracht kunnen hier passeren. Heel bizar.

Bennie

Paleis

Joepie! We hebben een nieuw paleis! Met parktuin! Die is nog niet toegankelijk voor ons; ik vermoed dat dit nog wel gaat komen, maar we hebben hier voorlopig van alles te doen. Ik heb diverse potten met planten ontdekt, waar, gezien de staat van deze interne begroeiing, een blind paard nog geen schade aan kan aanrichten en ik dus mijzelf mee kan gaan vermaken. Bovendien werd ons bij aankomst meteen een twee-gangen menu voorgeschoteld en is er een magisch systeem dat schijnbaar ononderbroken heerlijke brokjes serveert. Broerlief heeft wat bedenkingen maar ik zie mogelijkheden om ons hier definitief te vestigen. Het personeel is zeer betrokken en legt ons haast geen strobreed in de weg zodat we naar hartenlust kunnen dansen en springen.

Juultje

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *