18

[ad_1]

Het zit er bijkans op vrienden en vriendinnen van deze reisverslagenpagina. Morgen zitten we om deze tijd in het vliegtuig terug naar huis na 3 heerlijke weken in España.

Gisteren zijn we nog een laatste keer naar het, door de lage waterstand, enorme strand van het Embalse de San Juan geweest en daarna nog snel een hapje en een drankje bij El Pijamas gedaan. Na de superallerlaatste, kregen we toch nog een laatste drankje van het huis en daarom zijn we vandaag een beetje uitgeteld. Ik heb al wat uurtjes in de hangmat onder de verkoelende schaduw van de platanen doorgebracht en slechts in beweging gekomen om uitgebreid te lunchen in restaurant Las Siete Capillas, het chiqueste en daarmee eveneens duurste restaurant in het durp.

Straks, of misschien toch morgenochtend moeten we de vuile was in de koffers proppen en zorgen dat we niets vergeten.

We zullen het huisje van Carmen node gaan missen. We waren de eerste huurders van dit nieuwe restauratieproject behept met een smaakvolle inrichting bestaande uit moderne items van die Zweedse meubelboer en uit overerving verkregen meubels en ornamenten. Tevens 3 terrassen, een hangmat en parkeerplaats in de schaduw, en omgeven met boomgaarden en mooie uitzichten over berg en dal. Men zou er bijna poëtisch van worden!

Er kleven ook wat nadelen aan het zijn van de eersten. Zo ontbraken er een peper-en-zoutstel, bierglazen, plastic bakjes en een wasrek.

Omdat toen wij aankwamen we al twee weken op reis waren, hadden we ook een enorme berg vuile was, en waren we blij met de ingebouwde wasmachine. Maar iets om de schone was aan op te hangen konden we niet vinden. Gelukkig is hier om de hoek een HyperChino waar je voor paar eurootjes kunt kiezen uit diverse modellen en torsten we er een mee naar huis om de inrichting te completeren. En zo doende kon de schone was ook gedroogd worden. Dat wasrek kreeg Carmen wel cadeau als dank voor de goede zorgen en adviezen. En nu heeft ze er dus twee, want er was wel degelijk een wasrek aanwezig. Onder het keukenraam, nieuw in de verpakking
.
[ad_2]

Source

10 Reacties

  1. Jullie hebben weer echt maximaal genoten en daardoor ik als lezer/fan ook! Dank daarvoor en hele goede reis terug. Iets zegt mij dat zit niet jullie laatste trip van 2019 zal zijn dus daar houden we ons dan maar aan vast. Adios amigos!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*