Vandaag was de Biesbosch van mij en de futen en meerkoeten. Er moest even schoonschip gemaakt worden op de Patsy.  Dat was hard nodig na die lange herfst. Het resultaat was oogverblindend en alles is weer spic&span.

Ik wil u wel in kennis stellen dat ik een ingrijpend besluit heb genomen over mijn bootje. De Patsy zal vanaf nu geen zeilboot meer zijn. Ik heb problemen met de kiel en de reparatie, met daarnaast het terugplaatsen van de mast, het want en het beslag gaat teveel tijd en geld kosten, terwijl we, nu ze getransitioneerd is naar “voormalig zeilboot” en dus eigenlijk een polyester motorboot is, ontzettend leuke tripjes met familie en vrienden in de Biesbosch maken. Gelukkig heb ik nog een goede vriend met een zeilboot, wat bovendien veel goedkoper is, dus vangen we twee reigers in één klap!