Dag 10

[ad_1]
Kroatië

Dag 10

Het was dus inderdaad weer eens zover. We hadden gereserveerd bij Konoba Pharia om daar in de tuin te dineren, en daar stond onze Tigo te serveren. Tigo werkte het eerste jaar dat wij hier kwamen bij Antika, waar ik u eerder over heb verteld. Tijdens die vakantie was ik jarig en mocht ik een plaatje aanvragen en dat was natuurlijk een van de chansons van dhr. Presley. Sindsdien noemt ‘ie mij The King. Deze vlotgebekte babbelaar, die eigenlijk iets in de grafische industrie wilde worden, was van baan, naar baan geswitcht en nu dus onze ober bij voornoemd restaurant. Dat werd dus een flesje wijn bij het eten en een grappa van het huis.

“Laten we nou niet langs Antika lopen” zei Patrick op de weg naar huis, “anders blijven we weer plakken”. Hij had dat 10 seconden eerder moeten zeggen, want we sloegen net de hoek om en daar stonden we in de kleine menigte die zich bij het restaurant annex buitencafe had verzameld. De schotse muziekant die in een van de vorige verslagen werd genoemd vanwege zijn gecancelde optreden, maakte vandaag zijn opwachting en speelde live op diverse snaar en blaasinstrumenten zijn repertoire dat voornamelijk uit Caledonische hooglandliederen en evergreens bestond. Dat kun je natuurlijk niet fatsoenlijk tot je nemen zonder lekker glas wijn.

Dus vandaag wederom een dag weinig animo voor wat voor actie of interactie dan ook. U kent het riedeltje inmiddels: Opstaan, broodjes halen bij de bakker, koffie met een zoet broodje van de bakker, koffie, lunch, strand, douchen, biertje bij bar Sokol, restaurantje zoeken, eten, wijntje en een afzakkertje bij bar Sokol.

Vandaag is het redelijk gelukt om ons niet te laat af te melden en op tijd te bed te geraken. Vandaar dit redelijk korte verslag. Morgen is de wedstrijd in de achtste finale van het WK tussen Kroatie en Denemarken! Spannend!
[ad_2]

Source

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*