1. Andalusië

[ad_1]

Het was een lange reis vrienden van dit reisverslagenblogje. Op de, zelfs voor een doordeweekse werkdag, hondsvroege tijd van 07.09 uur stond de chauffeur van lokaal taxibedrijf Taxiline bij ons voor de deur om ons naar het station te vervoeren alwaar wij de Intercity Direct hoopten te halen die ons, als hij zou rijden, ons naar Brussel Zaventem Airport zou brengen alwaar wij over zouden stappen op een directe lijnvlucht van de firma Ryanair naar het mooie Andalusië, waar wij dit jaar nog niet hadden vertoefd, en zover onze herinnering het toelaat is dit in de afgelopen 15 jaar dan ook nog niet voorgekomen.

De al in een vroeg stadium aangekondigde stakingen bij grond- en cabinepersoneel van de Ierse prijsvechter hadden geen effect op onze reis. Alhoewel, het was heerlijk rustig tijdens de vlucht omdat er geen karretjes met koffie, sigaretten, parfum en kraslootjes door het gangpad liepen. Gelukkig hadden we goed ontbeten op de luchthaven en kon ons de slappe koffie verder gestolen worden.

50 minuten na touchdown zaten we in onze huur coche met een rit van twee uur voor de boeg (exclusief een goede lunch in Ardales). Ik had namelijk een leuk plekje gevonden in de buurt van Ronda. En dat was even tuffen maar de moeite van 10 uur reizen meer dan waard.

We zijn neergestreken een kleine kilometer van het plaatsje Zahara de la Sierra in een ecologisch, zelfvoorzienend logement.

Na aankomst natuurlijk even onszelf voorzien van broodnodige benodigdheden zoals wijn, brood en kaas bij de dichtstbijzijnde supermercado (14 minuten met de auto), En de avond plezierig buiten op een van de vele terrassen op ons buitenverblijf al Yahtzeeënd met mijn lieftallige echtgenoot doorgebracht.

Het doel van deze vakantie is uitrusten, niets doen, en alles wat daarbij hoort zoals luieren en slapen. De regelmaat van deze verslagen valt deze keer dan ook niet te voorspellen, en ik vraag bij voorbaat excuus aan u als trouwe lezers. We zullen zien hoe het gaat. Tranquilidad amigos!

[ad_2]

Source

11 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*