Eergisteren was dus een dagje aan het strand, en dat was zo goed bevallen, dat w…

[ad_1]

Eergisteren was dus een dagje aan het strand, en dat was zo goed bevallen, dat we gisteren er weer naartoe zijn gefietst. Ditmaal dachten we een stuk af te kunnen snijden en het bosfietspad te nemen. Dat had gekund, maar dan hadden we wel rechtdoor moeten fietsen bij het eerste kruispunt en niet rechtsaf moeten gaan. Drie kwartier later en met een humeur om op te schieten stonden we weer bij het eerste kruispunt, om dan toch maar de officiële route te nemen. Acht minuten later waren we bij la plage.

Verder valt er over het strandliggen niet veel te vertellen, alleen dat het vermoeiend is, want ik val telkens in slaap. Dus van de drie boeken die ik heb meegenomen heb ik al vier bladzijden… Meer


[ad_2]

Source