U zult wel boos zijn, vrienden, en dat begrijp ik natuurlijk. Eerst mooi weer sp…

[ad_1]

U zult wel boos zijn, vrienden, en dat begrijp ik natuurlijk. Eerst mooi weer spelen met berichten uit Portugal en dan vervolgens niets meer laten horen. Me desculpe amigos! Maar ook hier heeft de dag maar 24 uur, alhoewel die hier sneller voorbij lijken te gaan dan in Noord-Europa.

De afgelopen dagen hadden wij onze vrienden Arend en Denise op bezoek en hebben we spectaculaire wandelingen gewandeld, heerlijk eten gegeten en een paar glazen wijn gedronken. En dan schiet er zo’n vakantiedagboek er wel eens bij in.

Wij hadden in november 2018 al een keer afgesproken om samen naar deze plek op vakantie te gaan, maar toen kreeg ons prinsesje Juliana één dag voor vertrek een lelijke… Meer


[ad_2]

Source