19-06-2022

 

Waar waren we ook alweer gebleven? Oh, ja. We zijn neergestreken bij onze amigos van El Aguila Libre Arend en Denise om mijn verjaardag te vieren en die van goede vrind en ex-collega Yoni die samen met zijn echtgenoot zeer toevallig ook in deze contreien vakantie aan het houden zijn. Onze verjaardagen liggen slechts enkele dagen uiteen, en tijdens een van onze maandagavond bijeenkomsten was het idee geboren om tijdens ons beider vakanties even een meet en greet (daar heb je ze weer) te doen.
Daarnaast leek het me een leuk idee mijn broer met zijn kersverse echtgenote uit te nodigen. Die bleken deze week op verlof in Mallorca te zijn, dus via een omboeking met tussenstop in Málaga konden zij ook van de partij zijn.
Dat was bijna mislukt vanwege overboeking en een defect aan de gate bij het vliegveld. Tel daarbij op de uitvoerige communicatie in het Spaans, een taal die mijn broer en zijn vrouw in het geheel niet machtig zijn, en zijn van nature kalme inborst, die hem echter bij alles wat met vliegen en vliegtuigen te maken in de steek laat, en u kunt raden wat hij in ervan dacht om überhaupt nog maar één voet in het vliegtuig te zetten.
Maar goed, een paar rustgevende gesprekken en appjes en een kalmerend sedativum brachten weer rust in de tent, en met ruim een uur vertraging landde ze uiteindelijk veilig en wel op aeropuerto de Málaga, en de rekening voor twee nieuwe armleuningen kon later worden voldaan als hij ze weer los kon laten.
Een eerste kennismaking met de omgeving, de aguilas en een paar Alhambra cervezas maakten alles weer goed en een dag later kwamen Yonas en Justin samen met onze vriendin Evita vanuit Fuengirola aan. Natuurlijk is een feest geen feest als Hennie en Pieter niet zijn geweest en was het gezelschap compleet.
Het eten was overvloedig en de drankjes vloeiden rijkelijk en er was muziek van Sir Paul die toevallig ook jarig was. Wat een feest!

 

Возможно, это изображение 4 человека, дерево и на открытом воздухеВозможно, это изображение 2 человека, люди сидят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 2 человека, люди едят, сувлаки и в помещенииВозможно, это изображение 2 человека и в помещении
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*