Weer: Zonnig maar koud. 1. maar gevoelstemperatuur -5

Reveille om 7.00 uur.

Huurauto opgehaald bij Oliver van Praag aan de Burgemeester Buijsstraat 13. Eerste vertraging in planning door heerlijk bakje koffie.

Ten 8.15 tezamen met Patrick naar Maasbommel vertrokken om ZKZ* Patsy, waarvan ik sinds enkele dagen de eigenaar ben in overdracht te aanvaarden en per bijbehorende trailer naar Breda te transporteren. Aankomst W.S.V. De Gouden Ham om 9.17 uur. Het opladen van het schip duurde aanmerkelijk langer dan gepland omdat ik de sleutels voor toegang tot de kajuit en het ontkoppelen van de motor thuis had laten liggen. Door vernuftige trucjes van de voormalig eigenaar Marcel Versteegen is alles goed gekomen. Terugreis naar Breda ten 11.00 uur, aankomst Breda aan het parkeerterrein aan de Grazendonkstraat 13.00 uur.in één keer recht achteruit gestoken; voorgaande slapeloze nachten met nachtmerries over de lengte van de uitstekende mast bleken overbodig en nutteloos.

* Zeer Kleine Zeilboot