Vertrek richting Jeppagat: 12.30
Aankomst te Jeppegat: 12.54
Afvaart 13.07
Weer: Zonnig en warm
Wind: Windstil
Zicht: 10000m
Waterstand: laag
Andy’s Almanak: met kinderen in de boot, is de blijdschap altijd groot

We hadden de kinderen van mijn deergeliefde schoonzus te logeren, en er was al gezwommen, en het was in een keer 20+ graden met uitbundige zonneschijn. En als je dan een boot hebt, dan ga je toch varen? Gelokt met een picknickmand ging het duo toch mee en toen ze eenmaal begrepen dat ik een eigen boot had, was er toch in een keer wat enthousiasme te bespeuren.  En natuurlijk was mijn echtgenoot en naamgever van de boot ook van de partij!

Sven en Lars zijn wel eerder op de Biesbosch geweest, maar dan met papa en een snelle boot. Nu gaat mijn fluistermotor niet erg hard, maar we zijn dan ook niet ver weg geweest. Net als vorige week naar dat leuke baaitje aan de palingsloot, dat vanaf nu Het Gat Van Patsy heet.

Eenmaal daar lekker gepicknickt en toch geconstateerd dat het water toch echt te koud was om te zwemmen. Maar het spotten van andere boten met de verrekijkers was een leuke andere bezigheid. Maar de volgende keer gaan we weer mee en gaan we zeker zwemmen!

Om 14.45 weer terug in het Jeppegat, want de kids moesten weer terug naar moeders en wij hadden nog een gezellig etentje voor de boeg.  Maar het was een geslaagde dag!