Dag 19 – San Martin de Valdeiglesias

[ad_1]
San Martin de Valdeiglesias

Na regen komt zonneschijn, zo luidt het welbekende spreekwoord. We hebben het overleefd, amigos. Goeie grutten! Wat is het tekeer gegaan hier. Thor, in het godendom verantwoordelijk voor donder en bliksem heeft overuren gemaakt. En passant heeft ‘ie ook wat hagel op ons afgestort en een stormpje met windkracht 9 er op los gelaten. Ik heb begrepen dat het in Nederland ook op een paar plaatsen tekeer is gegaan, maar ik kan me daar niets bij voorstellen. Ik dacht dat de wereld verging. Google maar eens op “tormenta 6 junio Madrid”, dan kunt u met eigen ogen zien wat er naar beneden is komen vallen. Gelukkig zitten wij hier op een berg, dus is het allemaal van ons afgegleden maar daar waren ze in Madrid niet blij mee.

Maar we zitten weer in het zonnetje dus hier niets aan de hand. We hebben weer heerlijk geluncht bij Haciënda La Coracera, een van de weinige 4 sterren restaurants in de omgeving. En vanavond nog een snackje en n drupje bij El Pijamas.

Ik hoop dat u me overmorgen bij thuiskomst nog herkent, vrienden, want dat twee keer per dag uit eten gaan gaat niet zonder gevolgen. Ik zit weer bijna op mijn oude gewicht en er zal vanaf maandag weer eens streng regime gelden waarbij koolhydraten en suikers taboe zijn, en ook het lichaam weer in beweging gezet gaat worden want een nieuwe garderobe is financieel na deze vakantie niet meer haalbaar. Gelukkig heeft rode wijn een te verwaarlozen effect op mijn gewicht.

Maar gelukkig is het zover nog niet en gaan we het er ook de laatste dagen nog even van nemen.
[ad_2]

Source

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*