Dag 1

[ad_1]
Het wordt op vogelwaarnemingsgebied een zeer fijne vakantie vrienden en vriendinnen van dit bloggetje. Deze eerste dag ben ik al vele specimen tegengekomen zoals ooievaars, koereigers, en hier en daar wat kleingrut, dus dat belooft veel goeds voor de rest van dit kort verblijf.

Och, ik vergeet het helegaar te vermelden: mijn teergeliefde echtgenoot en ik zijn er een weekje van tussen. Dat was even nodig hoor! Door alle beslommeringen in de familiekring hebben we dit jaar geen najaarsvakantie kunnen boeken en nu het weer beter gaat besloten we even een last minute te boeken naar Quinta O Salto, het landgoed van onze vrinden Marjo en Peter hier in de zuidwestelijke Algarve, alwaar we het appartement Casa Portuguesa voor een week hebben afgehuurd tegen zeer billijk tarief.

We hebben hier al vaker vertoefd en daar heeft u in het verleden ook over kunnen lezen. We wonen dus nu tijdelijk in Odiaxiere nabij Lagos in Portugal, en wederom is het hier goed toeven. Het is zonnig en tussen de 20 en 21° Celsius en het strand was vanmiddag even helemaal voor onszelf

Ik moet het voor nu even hierbij laten. Omdat het vanochtend hondsvroeg reveille was, en ik vanmiddag de siësta heb gemist, moet ik even een tukje gaan doen, voor we het avondmaal in het dorp gaan gebruiken. U hoort nog van ons!

Obrigado en Adeus!


[ad_2]

Source

16 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*