Estepona – dag 3

U heeft vast al gemerkt dat de opzet van mijn verslagen iets is gewijzigd. Ze worden nu op mijn eigen website gepubliceerd en van daar uit gedeeld op de facebookpagina en andere media zodat ook de facebooklozen onder ons ook kunnen genieten van onze avonturen. U kunt op de berichten reageren en dingetjes liken, etc. Laat maar weten of u er iets van vindt. Tot zover de huishoudelijke mededelingen.

We moesten vandaag alweer afscheid nemen van Ine en haar veestapel. Het was kort maar zeer gezellig en kan u een verblijf hier van harte aanbevelen. Dat kan via marktplaats maar u moet er op tijd bij zijn; haar appartementjes vinden gretig aftrek en gaan als bollos dulces over de toonbank.  https://link.marktplaats.nl/m1284437306

De rest van de dag hebben we op het strand van Cabopino doorgebracht waar het een stuk rustiger was dan afgelopen zondag, maar er dook een ander probleem op. De vloed. Deze kwam opzetten waardoor het strand een stuk smaller werd. Sommige eigenwijzen bleven stoer op hun handdoekje liggen maar uiteindelijk moesten ze toch verkassen.

Onze buren, een groep Spanjaarden die er een gezellige middag van maakten, hadden een dijkje van strandzand gemaakt om te voorkomen dat hun spulletjes nat zouden worden. Wij als gezonde Hollandsche knapen hadden natuurlijk al lang gezien dat dit niet zou werken en er wel iets meer als een vinger aan te pas moest komen om het water te stoppen. De hilariteit was groot toen de zee oppermachtig bleek en ze in paniek de dijk gingen verhogen, wat nutteloos zou blijken. Wij hadden het gewoon wat hogerop gezocht en het water is niet dichterbij dan 20 cm gekomen. Kwestie van goed inschatten en kennis van watermanagement.

Tenslotte hebben we de reis hervat naar onze goede vrienden Arend en Denise van auberge El Aguila Libre waar we de komende dagen en de rest van de vakantie gaan doorbrengen. Het wederzien was hartelijke (zoals gebruikelijk), de zelfgemaakte pizza heerlijk, en de wijn vloeide weer rijkelijk. Sommige dingen veranderen gelukkig nooit.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*