U moet me maar op mijn groenblauwe ogen geloven vrienden, maar gisteren heb ik t…

[ad_1]

U moet me maar op mijn groenblauwe ogen geloven vrienden, maar gisteren heb ik tot twee keer toe mijn favoriete vogel gezien: de Hop. Patrick hoorde hem en ik zag m wegvliegen, en ik had net geen camera in de aanslag. De tweede keer was in de auto toen ie ons voorbijvloog, en aangezien ik in het buitenland altijd de chauffeur ben, was het ook niet handig en verantwoordelijk om op het smalle landweggetje waar wij reden snel mijn camera te pakken en een foto te schieten van deze mooie bonte vogel. Het is niet duidelijk of het hetzelfde exemplaar was van eerder die ochtend. Dat zullen we nooit meer achterhalen denk ik.

Hetzelfde gebeurde later die dag nog eens, maar dan met de IJsvogel. Ik had… Meer


[ad_2]

Source