We waren er bijna ingetrapt lieve lezers. De weersvoorspellingen voor deze regio…

[ad_1]

We waren er bijna ingetrapt lieve lezers. De weersvoorspellingen voor deze regio waren gisteren van dien aard dat we overwogen om een dag eerder naar le Pays Bas te vertrekken. Storm, regen, donder en bliksem, kortom, kommer en kwel. Dan is zo’n Petit Maison waar wij bivakkeren net te klein.

Onze hosts hebben ons sinds maandag wegens familieomstandigheden moeten verlaten, dus hadden we het hele domein voor onszelf, maar dan nog blijft het binnen maar een petieterig klein appartementje.

Maar zo blijkt, net als de Nederlandsche meteorologen, zijn de Franse net zo onbetrouwbaar en vals. Caprul is het! We hebben gans de middag op het strand kunnen liggen. In de zon! Alleen door kalm te… Meer

[ad_2]

Source