De Fransen houden van lekkere dingen, kan ik u melden. Wij ook, maar de Fransen …

[ad_1]

De Fransen houden van lekkere dingen, kan ik u melden. Wij ook, maar de Fransen maken het ook. U kent natuurlijk du pain, du vin et de fromage, maar ze hebben nog veel meer!

Zo is onze favoriet deze vakantie ‘rillette’. Dat is het zachtjes in eigen vet gekookt vlees dat wordt gekruid volgens lokale tradities en waarvan een pasta wordt gemaakt. Het lekkerste is van varkensvlees, maar kip, eend of vis kan ook. En dat smeert u dan op de baguette. Bij voorkeur met roomboter als ondergrond. En het brood is natuurlijk niet koolhydraatarm of glutenvrij in deze contreien, maar omdat er maar een klein beetje op een sneetje kan, kan dat natuurlijk geen kwaad. En wij gebruiken boter van een bepaald… Meer

[ad_2]

Source