Ik moet weer even een opsomming van de afgelopen dagen maken, vrienden. Het was…

[ad_1]

Ik moet weer even een opsomming van de afgelopen dagen maken, vrienden. Het was me een drukte van belang, dus nauwelijks tijd om u dagelijks te informeren.

Zo hadden wij op onze strandroute een bordje waargenomen, waarop een steen stond afgebeeld. Omdat men hiertedoengebruikelijk niet voor iedere steen een aanwijsbord maakt, was onze nieuwsgierigheid gewekt, en zijn we het bord gaan volgen, en wat schets onze verbazing: staat er plots een heuse menhir voor ons ons neus. U weet wel, een menhir. Zo’n ding waar Obelix mee op zijn rug placht te zeulen.

Omdat ik ook niet precies wist waar zo’n apparaat voor nodig was, heb ik een kort onderzoek gedaan. Deze menhirs waren hip & trendy in de… Meer

[ad_2]

Source