Zoals u wellicht al weet, vindt er tijdens ons verblijf in het mooie Frankrijk e…

[ad_1]

Zoals u wellicht al weet, vindt er tijdens ons verblijf in het mooie Frankrijk een internationaal befaamd wielerevenement plaats, de zgn. Tour de France. Deze fietsers zijn een flink eind uit onze buurt, want Frankrijk is best wel groot. Maar om ons steentje bij te dragen zijn we gisteren een eindje gaan touren op onze hypermoderne mountainbikes, die we voor een pommes en een oeuf hebben kunnen huren van onze propriétaires.

De Vendée, de provincie waar wij tijdelijk resideren, gaat er prat op dat ze een fietsroute hebben langs alle bezienswaardige bijzonderheden, en hebben daarvoor een speciaal fietspad aangelegd. Onze ervaring is dat er in Frankrijk niet veel aandacht aan fietspaden wordt… Meer

[ad_2]

Source