Het is zover vrienden van dit blog. We zijn voor het eerst op vakantie in eigen …

[ad_1]

Het is zover vrienden van dit blog. We zijn voor het eerst op vakantie in eigen land. Daar waar wij vlak voor de uitbraak van het kroon-virus nog heerlijk van de Portugalese zon hebben kunnen genieten, hebben we nu de gelegenheid te baat genomen om eens een lekker-weg-in-eigen-land vakantie te nemen.

Het oorspronkelijke idee was om naar Zweden af te reizen. Dit land staat al jaren op mijn verlanglijstje, maar omdat het zo’n groot land is, twijfelden we (nog steeds) waar en hoe we dat gingen invullen. Voor de Portugal vakantie dacht ik “na de vakantie gaan we boeken”. Maar toen kwam carnaval, en dacht ik “na carnaval dan maar”. Maar toen kwam de lockdown. We hadden het verlof al wel bij onze… Meer


[ad_2]

Source