De tweede dag alhier hebben we verder het dorp rondgewandeld om ons een beetje t…

[ad_1]

De tweede dag alhier hebben we verder het dorp rondgewandeld om ons een beetje te oriënteren in den vreemde, en de buurt een beetje beter te leren kennen. En natuurlijk om inspiratie op te doen voor het avondeten straks.

Normaal is het rond deze tijd in Spanje altijd wel ergens een Dia de Ceresa om de goede oogst van de kersentelers te vieren. Wij hebben ze al een paar keer mee mogen maken. Helaas zullen we dat dit jaar moeten overslaan, maar gelukkig staat er hier een knoepert van een kersenboom in de tuin, van waar wij vrijelijk en zoveel we willen mogen plukken en oppeuzelen. Dat feestje maken we er dan maar zelf bij.

Maar eerst nog even naar het strand. Dat van gisteren lag lekker en… Meer


[ad_2]

Source