Gisteren, mocht het u zijn ontgaan, was het mijn verjaardag en dat is de dag waa…

[ad_1]

Gisteren, mocht het u zijn ontgaan, was het mijn verjaardag en dat is de dag waarop ik mag zeggen hoe die wordt besteed. Nou, met helemaal niets! Lekker lam lummelen in de tuin. Boek lezen (Confettiregen van Splinter Chabot, aanrader!) felicitaties in ontvangst nemen, gebakje, lunchje, u kent het wel.

De mooie tuin hier is ook thuishaven van veel vogelvrienden en ik heb lijsters, merels, heggemussen, kleine bonte spechten, en diverse andere specimen gespot, maar het meest verrukt was ik over de putter, die eigenlijk gewoon distelvink heet, maar zo genoemd wordt omdat hij in gevangenschap vaak aangeleerd wordt zijn drinken op te halen uit een reservoirtje.

Lekker ontspannend dagje dus.… Meer


[ad_2]

Source