Ik ben erachter hoor! Pfew, het mocht een paar dagen duren, maar nu had ik in he…

[ad_1]

Ik ben erachter hoor! Pfew, het mocht een paar dagen duren, maar nu had ik in het vizier wie er zo opmerkelijk zat te fluiten in onze tuin. Het was de Zanglijster! Ik had het kunnen weten. Uren heb ik zitten turen en koekeloeren, maar ik zag hem nooit. Tot gisteren in de schemerering, vlak voordat we naar brasserie Havenzicht gingen en ik hem in de berk zag zitten. De vrolijke flierfluiter!

Maar: het zit er weer op. Wat een leuke vakantie hebben we gehad. Gisteren hebben we nog een dagje strand gepakt. We waren er net en er lagen ongeveer 25 mensen op het strand. Na tien minuten vielen er 10 druppeltjes regen en ging de helft weer naar huis. Maar 5 minuten later scheen de zon weer volop en… Meer


[ad_2]

Source