Ik loop een beetje achter in de verslaglegging van dit inmiddels tot “zeer fijne…

[ad_1]

Ik loop een beetje achter in de verslaglegging van dit inmiddels tot “zeer fijne vakantie” opgewaardeerd verblijf in den vreemde dus zal ik u een korte samenvatting geven.

We zijn een middagje naar Argenton-sur-Creuse geweest, een alleraardigst stadje, zo’n 33 minuten rijden van onze Joli Bungalow, waarover zo dadelijk meer. Oud centrum, gouden Mariabeeld boven op een berg (het zal weer eens niet) en gelegen aan een rivier, dus mooie plaatjes gegarandeerd. Het eten was er abominabel slecht, dus niet bij de brasserie op het place de la revolución eten. Echt z.slecht Ik dacht dat die Fransen van lekker eten en liefde aan elkaar hingen, maar hier was dat niet het geval (qua eten dan).

Ook… Meer


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*