2.

[ad_1]
Muchas gracias amigos voor uw leuke reacties op de eerste aflevering van ons reisfeuilleton in 2021. Het doet ons goed dat u zo met ons meeleeft. We hebben het ook niet altijd makkelijk; zeker niet na zo’n drankgelag als dat zo’n eerste avond hier altijd moet zijn.

We hebben het dus ook een beetje rustig aan gedaan en van alle wilde plannen is bijzonder weinig terecht gekomen. We zijn niet gaan wandelen, ook niet naar het strand gegaan. En Los Pyreneos is wegens vakantie gesloten. Het was dus een beetje afzien vandaag, en verder niet veel te melden. Ik begrijp uw teleurstelling, maar ik weet zeker dat het goed gaat komen. We hebben nog genoeg voor de boeg!

Evengoed zijn we er toch in geslaagd de dag goed af te sluiten met een zelf in elkaar geflanste barbecue, want het weer was goed opgeklaard. En ondanks dat ik, zoals u uit eerdere jaargangen weet, op vakantie niet kook, maak ik voor een bbq graag een uitzondering. Mijn befaamde Hamburguesas vonden gretig aftrek en de aardappelsalade, een van mijn andere specialiteiten, was op voor ik er erg in had. Tot zover mijn bescheiden bijdrage aan wederom een gezellige avond, waar we muzikale weetjes hebben uitgewisseld en nieuwe liedjes van ABBA hebben beoordeeld. Uiteraard onder het genot van een cerveza of een vino tinto. Morgen gaan we naar het strand!

[ad_2]

Source

5 Reacties

Reacties zijn gesloten.