10.

[ad_1]
Zo, de regen is voorbij, de bosbranden gedoofd en de rivieren, stuwmeren en andere wateropslag weer (voorlopig even) bijgevuld, dus kunnen wij weer verder met waar we goed in zijn: vakantie vieren en niets doen. En wandelen. Vanochtend gewoon wat aangelummeld, zoals we altijd doen op vakantie. Dat wil zeggen: koffie, ontbijtje, koffie, cakeje of koekje, koffie, lunch.

Na de lunch hebben we een mooie wandeltocht gemaakt langs de Rivera de Alajar, de zogenaamde Ruta de Molinos. Geen molen gezien, maar wel schitterende natuur, geitjes, schaapjes, ezeltjes en aanstaande ibericohammen. Halsbrekende toeren uit moeten halen om een fotootje van de Iberische varkentjes te kunnen maken, bleven ze in eerste instantie gewoon liggen. Pas na wat eikels in de voederbak te hebben gegooid, kwam er enige beweging en werd men nieuwsgierig.

We hebben voor de afwisseling een keer in het plaatsje Aracena gedineerd. Het aanbod van restaurants in Alájar bleek buiten de weekenden toch wat mager en eentonig. Aracena, bekend van zijn grotten en het hammuseum, had de nodige afwisseling en we kunnen u restaurant Montecruz van harte aanbevelen!

Vandaag (El día después) hebben we een reisdag, maar daarover morgen meer!


[ad_2]

Source

Reacties zijn gesloten.