17.

[ad_1]
Het is weer voorbij amigo’s y amiga’s. Het zit er weer op, het is over en voorbij. Gisteren lagen we nog lekker heel de middag voor het laatst op het strand, hebben we ‘s avonds ons laatste etentje verorbert bij onze vriendin van Taverna La Ventana en daar ook ons laatste glas geheven. En opgedronken natuurlijk. Niet echt voor het laatst, vanzelfsprekend, maar wel van deze vakantie, die drie heerlijk lange weken heeft geduurd.

Het is een vertrouwd concept dat we hanteren; drie weken op drie verschillende plaatsen geeft je het gevoel dat je tijden op vakantie bent. Maar des te moeilijker is het afscheid van het relaxte leven, maar dat is even door de zure appel heen bijten. We zijn blij weer herenigd te zijn met Bernhard en Juliana, onze twee poezenbeesten, en er gaat niets boven oew eigen douche en wc! Toch? Nou, maar behalve dat mis ik nu al de heerlijke warmte van Andalusië en kan ik nog niet echt wennen aan mijn lange broek. Drie weken lang in korte pantalones en t-shirtjes; in de avonduren hooguit een vestje, want het was tenslotte al wel eind september.

Dank aan onze vrienden in Alfarnatejo voor hun gastvrijheid en goede zorgen, aan de verhuurders van Airbnb, want het was prima geregeld en aan de junta van Andalusië: ik hoop dat ze veel plezier hebben van die veertig euro parkeerboete.

Dank ook aan u, lieve lezers. Er zijn er deze reis ook weer een aantal abonnees bijgekomen; welkom! Dit was het voor deze reis, maar niet getreurd: volgende maand staat er weer iets leuks en bijzonders op de planning. U hoort het vanzelf! Tot die tijd kunt u dit en alle gearchiveerde reisverhalen teruglezen op http://grootens.com/reizen

¡Hasta luego y Salud!


[ad_2]

Source

13 Reacties

  1. Het waren weer mooie foto’s en mooie verhalen ! Het kost toch altijd een hoop tijd om een mooi verhaal in elkaar te zetten met de juiste foto’s erbij maar dat doe jij prima ! Complimenten Andy ?

  2. Ook wij, het stel van Casa Protea danken jullie hartelijk. Het was zeer aangenaam om jullie te mogen ontvangen en een klein beetje te verwennen met wat vloeibare en vaste versnaperingen. Wij hopen jullie weer snel te mogen ontmoeten in onze nederige onderkomen of die van onze vrienden in Alfarnatejo en enorm bedankt voor de bijdrage in de kosten namens de Junta van Andalucía….. un Saludo ….. P&H

Reacties zijn gesloten.