17-06-2022

[ad_1]

 

Na de uitspattingen op mijn verjaardag waarbij we die laatste licor de hierbas niet hadden moeten nemen, was het gisteren niet anders mogelijk dan een stranddag in te gelasten. Zodoende konden we even bijkomen en een kleurtje opdoen. We hebben bij Torre de Mar een fijn strand gevonden waar het goed toeven is.
Meer valt daarover niet te zeggen. De zee was kalm en er stond een licht verkoelend briesje, en de lokale bevolking bracht entertainment met hun Bluetooth speakers op tien. Gelukkig was er plaats genoeg om buiten gehoorsafstand een plak te vinden, zodat ik de laatstgenoemd speakers niet in zee hoefde te werpen, wat dan natuurlijk weer tot discussie leidt, waar je op zo’n dag natuurlijk helemaal geen zin in hebt.
Ten tijde van het schrijven van dit stuk zitten we bij Bar Andalucia waar de locale bewoners meestal hun ontbijt nuttigen, bestaande uit een geroosterd broodje met olijfolie en tomaten prutje. Wij hebben dat nu ook voor ons neus maar de mannen naast ons zitten al aan hun eerste (vermoed ik) San Miguel. Het is dan ook al elf uur, en dat is natuurlijk rijkelijk laat voor ontbijt. We hebben net uitgecheckt bij ons appartement, want het is alweer de laatste dag in Canillas de Aceituno.
Nee! Schrik niet! De vakantie is nog lang niet voorbij! We zijn op weg naar onze vrienden Arend en Denise, die u wellicht nog kent van vorige avonturen. Daar begint de volgende etappe van onze reis.
We hebben het in dit dorp erg naar ons zin gehad. Maar ik heb u toch verkeerd voorgelicht. Het aantal toeristen bleek toch iets hoger dan in eerste instantie ingeschat. Tel daarbij het aantal expats van Britse afkomst bij op, dan kan het dus voorkomen dat er op het terras bij La Sociedad meer Jan Kaas zit dan inheemse lieden. Zo kwamen we in gesprek met Job en Meesje (echte namen zijn bekend bij de redactie) die we al eerder op het terras waren tegen gekomen. Ze waren op zoek naar naar een woning in zuid Spanje en hadden daar vier dagen voor ingepland.
Nadat we hen de nodige tips over het wonen hier in een Spaans wit bergdorp hadden gegeven, besloten ze toch maar wat dichter bij zee te gaan zoeken, want in de bergen hen je toch echt we fourwheel drive nodig. Wij wensen ze nog veel succes!

 

Возможно, это изображение 1 человек и океанВозможно, это изображение 1 человек и водоемВозможно, это изображение цветок, природа и деревоВозможно, это изображение небо
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*