20-06-2022

[ad_1]

 

Wat een feestweekend was het! Met goede vrienden en familie is het altijd raak! Na het verjaardagspartijtje in de herberg El Aguila Libre hebben we zondag volgens goede Spaanse traditie geluncht en dit keer was dat bij restaurant Gerardo tussen Periana en Riogordo, wat een waar feestmaal werd. Omdat er een vier in de klok zat (14.00 uur) begonnen we met een licht-alcoholische versnapering in de vorm van een cerveza of een tinto de verano, een met citroenlimonade aangelengde rode wijn met ijs. Op warme dagen zoals gisteren is dat een ware traktatie.
We moesten er wel even geduld voor hebben want het restaurant én het terras zaten bomvol en ook hier-ten-lande heeft men last van een tekort aan goed horecapersoneel, dus de twee jonge camareros renden de benen onder hun achterwerk vandaan, maar er ontstond toch een achterstand in de bediening. Onze Justin, in het dagelijks leven manager in een welbekend en goedlopend restaurant in Breda kon zich gelukkig goed inhouden om zich niet met de bedrijfsvoering te gaan bemoeien; we hadden tenslotte geen haast.
We begonnen het banket natuurlijk met een gezonde ensalade mixta en daarna was het even wachten op de hoofddis, die werd geserveerd om met elkaar te delen. Kippentranen, kroketten, calemares, geitjes, lammetjes, varkentjes, visjes, teveel om op te noemen. Afgesloten met overdadige desserts waarna we afscheid moesten nemen van Evita, Yoni & Justin, die weer richting de kust moesten waar nog een diner op hun wachtte. Wij hoeven echter de komende 3 dagen niet meer te eten.
Vanochtend hebben we ook mijn broer en schoonzus terug op het vliegtuig gezet, want ook zij moesten weer huiswaarts. Iemand moet de economie tenslotte draaiende houden en ik heb liever dat zij dat doen. Daarna onze spullen gepakt, en de bed & breakfast van onze vrienden verruild voor een buitenhuis aan de rand van het dorp Arenas. Het uitzicht is in ieder geval geweldig en ik denk dat we zo toch maar even een hapje gaan eten.
Dankjewel Arend & Denise voor het beschikbaar stellen van jullie accommodatie, Collin & Diana voor het vrijwillig omreizen, Yoni & Justin voor het goede idee, Evita voor de goede verzorging van laatstgenoemden, en Hennie en Pieter voor het aangenaam gezelschap! Tot snel allemaal!

Возможно, это изображение дерево и на открытом воздухеВозможно, это изображение гора, природа и деревоВозможно, это изображение 2 человека и на открытом воздухеВозможно, это изображение 8 человек и на открытом воздухе
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*