4.

[ad_1]

 

“Ja, wat is dat nou?” hoor ik u denken. Eerst ons lekker maken met wat verslagen van de vakantie en dan niets meer laten horen!
Duizend maal excuses hiervoor, maar u moet begrijpen dat naast de vaste werkzaamheden zoals daar zijn: het voeren van de kat en het bewateren van de vegetatie hier op het landgoed, we ook een vast stramien in onze dagprogrammering hebben.
Er moet in de ochtend ontbeten worden met yohurt met vers fruit. Er dient koffie gezet te worden (2x) en er moet brood gehaald worden bij de bakker. Dat is al een hele hap uit de beschikbare uren in de ochtend.
Dan moet er geluncht worden. Of hier buiten op het terras, of anders op het strand. Maar welke optie we ook kiezen: het brood dient gesmeerd en belegt te worden.
En we kunnen niet veel anders dan naar het strand. We gebruiken deze vakantie ook om onze energielevels weer op peil te brengen, en dan zijn wandelingen, bergbeklimmingen en andere uitspattingen uit den boze. Dat doen we volgende keer wel weer.
Over het strand gesproken: we zitten hier 3 km van een grote baai, Meia Praia. Maar we wisselen ook wel eens af. Zo waren we op Praia das Furnas, een half uurtje hier vandaan. Idilisch en paradijselijk inclusief een trouwpartij. En helaas ook veel jeugdige nakomelingen van de Portugezen en de internationale toeristen. Met het daarbij behorende kabaal en gekrijs. Gelukkig vonden we een spelonk waar ik in de schaduw het vermoeide lijf ten ruste kon leggen zonder gillend gek te worden. Er zijn foto’s van dit moment gemaakt, maar daar rust een publicatieverbod op.
Dan is het zo rond een uur of zes in de middag, en gaan we weer op huis aan, voor een afspoeling en verschoning, welke door het aanplakkende zand hoognodig is, en maken we ons op voor de avond, welke meestal bestaat uit een diner in een van de restaurants in de omgeving, met aansluitend een afzakkertje op het terras bij ons appartement.
U ziet: het is geen onwil, maar ook in Portugal heeft de dag maar ongeveer 24 uur.

Возможно, это изображение на открытом воздухеВозможно, это изображение в помещенииВозможно, это изображение дорогаВозможно, это изображение 1 человек и дорога
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*