Scheepsjournaal 10-10-2021

[ad_1]
Op de onmenselijke tijd van 03.00 uur deed vanochtend de wekker zijn uiterste best om ons wakker te krijgen zodat we op tijd op de luchthaven zouden zijn om onze vlucht naar Alicante niet te missen. We zijn even een weekje tussendoor naar het ons favoriete vakantieland España. En “we” zijn normaliter mijn echtgenoot en ik, maar deze week worden de we vergezeld door vriend en collega Mike.

We zijn namelijk uitgenodigd door onze voormalig werkgever Rob op zijn catamaran die hij heeft aangeschaft met de winst over de verkoop van zijn aandelen en ander zwart geld met als doel een reisje om de wereld samen met zijn lieftallige vriendin Keri te maken. En wij mogen een stukje mee!

Het doel is om in één week van Alicante naar Malaga te varen, en onderweg wat leuke plaatsen aan te doen. Welke en waneer is een grote onbekende want, de wind bepaald waar we naartoe gaan en als we de hele week wind uit het zuiden hebben, dan komen we in Frankrijk uit, maar dat is een onwaarschijnlijk scenario.

We hadden echter niet zo vroeg hoeven te vertrekken, want wegens de hardnekkige maar vooral ook dichte mist te Eindhoven hadden we een valse start met twee uur vertraging. We zijn echter wel heelhuids aangekomen en gaan zometeen aanmonsteren op de Endless Joy en ik zal u komende week op de hoogte houden van onze avonturen en de vorderingen van Mike in zijn opleiding tot zoetwatermatroos. Hoist the mainsails matey!


[ad_2]

Source

22 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*