Scheepsjournaal 11-10-2021

[ad_1]
Mijn zeebenen zijn een beetje versleten en niet meer wat ze geweest zijn en het duurde zo’n beetje heel de ochtend eer ik een beetje ingeslingerd was. En dat was een lange ochtend want de schipper hield om 6.00 uur overal en een half uurtje later was het meerrol op post en vertrokken we uit Alicante richting Cartagena (wel de Spaanse stad en niet de Colombiaanse! Dat zouden we niet in één week redden). We hadden goede wind en kwamen 67 mijl en minder dan 8 uur later in de haven.

Gisteren in Alicante hadden we een prima restaurant gevonden waar we met ons vijven prima hadden gegeten en misschien één wijntje teveel gedronken waardoor ik niet helemaal fit was en om 12.00 uur moest ik echt even gaan liggen. Ik was vergeten hoe lekker je op een zeetje snurkt. Drie uur later was ik weer wakker. Gelukkig had Mike nergens last van en kon hij wel ingezet worden voor alle voorkomende werkzaamheden. Hij maakt goede vorderingen!

Verder was het heerlijk, zijn er duizend foto’s gemaakt en moet ik weer op zoek naar m’n tubetje after-sun.


[ad_2]

Source

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*