16 juni 2015

Dag 17

Deze dag vertrokken we weer van El Aguila Libre naar het plaatsje Las Negras dat is gelegen in het natuurreservaat Cabo de Gata. Daarvoor moesten we een drie uurtjes rijden om de Sierra Nevada heen richting Almaria. Vooral het stuk tussen Granada en Almeria was een fijn stuk asfalt dat die dag door drie andere weggebruikers werd gebruikt. Ik legde dus met een gerust hart een baksteen op het gaspedaal zodat ik rustig een spelletje kon wordfeuten.

Toen we aankwamen zagen we al snel dat Las Negras van Alfernatejo een bruisende metropool maakt en gingen we dus maar snel op zoek naar een geschikt strandje, dat hier in tegenstelling tot voorgaande locaties gewoon via een verharde weg te bereiken was. Wat een verademing!

Na een grondige verkenning van het stadscentrum van Las Negras ons diner aan zee genoten en vermoeid van de lange reis vroeg te bed geraakt om de nodige rust te vinden na de slopende, afmattende en uitputtende afgelopen dagen.