7.

[ad_1]

 

Ik heb u al eerder geïnformeerd dat wij hier niet voor ons plezier zitten, maar dat er werk aan de winkel is. Ik dacht: nou, dat kan nooit veel zijn. Maar daarin heb ik mij deerlijk vergist. Niet dat Herrie, de kater, zoveel aandacht nodig heeft, en ook niet het bewateren van de plantage; dat gebeurt de afgelopen dagen vanzelf via de left-overs van Orkaan Danielle.
Nee, het toeval wil dat Peter, de huiseigenaar van het kleinschalig landgoed waar wij op passen, omdat hij momenteel samen met zijn vrouw en echtgenote Marjo in Nederland is, is geveld door de Coronagriep. Het gaat goed met hem, maar door de quarantaine heeft hij een aantal belangrijke afspraken misgelopen en die dienen opnieuw gepland, dus kwam er het verzoek of wij een weekje langer konden blijven, opdat Herrie niet zou verhongeren. Normaliter zou de Engelse buurman het doen, maar die is hals-over-kop terug naar het UK vanwege het overlijden van QE2.
Ik hoor u denken “daar hoef je toch niet lang over na te denken?” Nee, dat klopt. Dat dacht ik ook. Maar dan komen er de beren op de weg en koeien in de wei. De werkgevers moeten akkoord, het vliegticket moet omgeboekt. De oppas in Breda moest ook een week extra ingepland. Wij zouden na onze vakantie ook weer op moeten passen, het geen we altijd doen, maar u verward het deze keer met uitkijken. Wij zorgen namelijk voor de poezen van onze vrienden J&C die ook wéér op vakantie gaan.
De huurauto moet worden verlengd, (als in tijd, niet in lengte) en de parkeerplaats op Eindhoven Airport moet ook worden geprolongeerd. Hoeveelheid medicijnen voor m’n bloeddruk checken, ouders bellen, tandartsafspraken verzetten, wachten op akkoord van voornoemde werkgevers. Ik ben uitgeput!
Tussendoor zijn we ook nog naar Albufeira afgereisd. We wilden dat wel eens met eigen ogen zien. En het is waar wat ze ervan zeggen. Heel leuk, typisch vissersdorp, maar helaas is het lieflijke er vanaf, en is het overbevolkt met toeristen, vooral van Britse komaf en verworden tot het Torremolinos van Portugal. Wij vermoeden dat we er niet vaak meer zullen komen, tenzij we een niet af te vangen behoefte hebben naar fish&chips of bier zonder schuim en om 16.00uur dronken willen zijn.
Maar goed, terugkomend op het verzoek voor verlening: we hebben alles voor elkaar, behalve de huurauto, dat is zo’n complex gedoe. Daar ga ik u niet over lastig vallen. En uiteindelijk gaf de werkgever ook akkoord, mits ik bereikbaar ben en m’n laptop aan kan zetten. Dus: we zitten nog een weekje langer in de Algarve!
Goed geregeld dus! Maar helaas over het hoofd gezien dat we de 23e september kaartjes hadden voor de Dolly Dots in Breda, die we nu voor de tweede keer dus niet gaan zien. Mocht u interesse hebben….

Возможно, это изображение 1 человек, сидит, животное и в помещенииВозможно, это изображение котВозможно, это изображение 3 человека и небоВозможно, это изображение 1 человек и улица
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*