Scheepsjournaal 13-10-2021

[ad_1]

 

Update

 

 

 

12 oktober is een drukke dag hier te Spanje. Het is dé Nationale feestdag waarop in vroeger tijden de wereldheerschappij werd gevierd. Mede door de-kolonisatie en het verlies van diverse oorlogen is die heerschappij afgekalfd, maar waarom afscheid nemen van een prima feestdag? Het schijnt dat Chrisobal Colon, die wij kennen als Columbus op deze dag Amerika heeft ontdekt. Daarnaast wordt de eerste verschijning van de heilige maagd Maria gevierd terwijl zij nog in leven was, en is het de dag van de Spaanse taal, alsmede de dag van de Spaanse strijdkrachten.

Dit was dus de verklaring dat we vanochtend voor een dichte deur bij de bakker om de hoek stonden. Cerado todo el día, kregen we te… Meer

 


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*